Design Your Business – Workshops

Har I styr på jeres value proposition? Helt styr på kundernes pain og gain? Har I spurgt dem? For nylig? Matcher jeres pain killers? Alle i jeres organisation og samarbejdspartnere skal vide:

  • Hvilket value proposition I står på mål for
  • Hvordan I eksekverer jeres value proposition på daglig basis i alle kontaktflader
  • Hvilken kultur som støtter denne eksekvering og hvilken adfærd som belønnes

Midt i en travl hverdag giver det god mening at stoppe op og sætte spørgsmålstegn ved nuværende strategi og processer.

Jeg har designet 3 workshops som kan afholdes hver for sig eller i kombination. De tager alle tre udgangspunkt i Business Model Canvas’ fundament – at der skal være synergi og sammenhængskraft mellem strategi, match mellem jeres værditilbud og kundernes forventninger og behov, jeres organisation og især støttende kulturadfærd.

Hvilken workshop skal I vælge?

Er I helt nye indenfor Business Model Canvas teorien, så vil jeg anbefale jer at at starte med Business Model Canvas Modellen. Den er også helt oplagt til iværksættere, når der skal være overblik og jeres konkurrencefordel skal findes.

Er I en virksomhed, hvor I som direktion har styr på jeres forretningsmodel og godt styr på jeres værditilbud i markedet, men af forskellige årsager, så er organisationens eksekvering ikke altid i overensstemmelse med dette værditilbud, så giver det god mening at kigge jeres Cultural Map efter i sømmene.

Står I og skal lancere eller re-lancere et produkt eller service og er I nysgerrige på kundernes behov og især emotionelle forhindringer og blokering for at adaptere det nye produkt eller service, så er en Value Proposition Workshop det rette sted at starte.

Kontakt mig:

Lad mig høre om jeres forretning og jeres udfordringer.

Camilla Sandemann
M: 6133 7771