Bliv kvit med stress nu!

Har du stress i dit liv netop nu eller er du ved at komme dig efter et længerevarende stress-forløb, så er det vigtigt at få hjælp.

Stress er vanedannende. Dine tanker skaber dine hormoner og kroppen er fuldstændig ligeglad med om der står en tiger foran dig eller det er din computer. Dine hormoner ræser afsted i din krop for at du kan overleve på den korte bane. Din situation er uholdbar og du har brug for hjælp.

Hvordan kan du genkende stress?

De fleste beskriver nogle ret vilde stress symptomer, når først de går ned med stress. Når du når dertil, så har du overhørt de “milde” stress-symptomer længe, alt for længe. Mine egne symptomer var i samme dur og jeg var både høj på stresshormoner (cortisol og adrenalin) samtidig med trykken for brystet, kognitive udfordringer, hvor jeg havde flere blackouts, hvilket også resulterede i at jeg intet kunne huske eller finde. Men jeg håber ikke du er nået så langt ud endnu. Måske du blot skal kigge efter følgende dagligdags-stresssymptomer:

  • Ubalance i kost-indtag: Du har cravings og spiser efter hvad dine følelser har behov for. Din badevægt vil sikkert overbevise dig om at du har mere energi oplagret i kroppen end nødvendigt.
  • Ubalance i din økonomi: Du køber løs – kortsigtet – alt fra hotdogs på tankstationen, tøj på nettet eller Lotto-kupon’er. Du mangler overblik og fokus.
  • Ubalance i dine relationer: Du giver for meget eller for lidt af dig selv. Tænker for meget på andres tanker og følelser end dine egne. Du får ikke energi af at være sammen med dine relationer.
  • Ubalance på dit arbejde: Du har for længst glemt hvad det vigtige i dit job er, hvad du helst vil lave, hvad du gerne vil bidrage med? Du får sagt ja til arbejdsopgaver som du godt kan, men som ikke giver mening for dig.
  • Ubalance hos dig selv: Du tænker for meget, frem og tilbage. Du glemmer er være i nuet. Du glemmer at fylde dig selv op med aktiviteter og pauser som giver dig god energi og glæde.

Coaching hjælper dig ud af stress.

Hvis du kan genkende én eller flere ubalancer i dit liv i ovenstående, så kan du have god gavn af coaching. Stress-fri coaching hjælper dig til at forstå HVORFOR du har ubalancer og HVORDAN du kommer videre i dit liv uden. Det kræver mod og vilje, men når du har den rette energi og beslutsomhed, så kan du sige farvel til ubalancerne én efter én.

Hvordan jeg arbejder med stress-coaching.

Det er vigtigt at der er den rette kemi mellem coach og klient. Og der er mange stress-coaches i Danmark. Jeg arbejder med nutiden og fremtiden, inspireret af Joe Dispenza’s tilgang (se video på anden side), hvor du stille og roligt vha. meditation får gen-skabt din hjerne til at spejle det liv du gerne vil leve fremadrettet.

Vi kommer derfor ikke til at bruge så meget tid på hvad som er sket. Fordi taler vi om det som er sket, så bliver din krop i den tilstand og det gider vi ikke. Vi skal et nyt sted hen, med ny energi og et nyt fokus. Det er det jeg kan hjælpe dig med.

Og så ved jeg fra eget liv hvor meget mod der skal til, for at tage en ny sidevej i livet. Jeg har faktisk prøvet det en del gange. Jeg har sagt op et godt job op uden at have andet, solgt lejligheder, flyttet utrolig mange gange, rejst til udlandet og gå hver til sit fra børnenes far. Jeg ved at den frygt som måske holder dig tilbage netop nu, blot er tanker og følelser. Følelser som du ikke har lyst til at mærke. That’s it!

Mine tilbud til dig.

Du kan starte med at tilmelde dig min mailingliste – du har du mulighed for at få rabat på første coachingsession:

Du kan også læse artikler på bloggen eller du kan tage hul på mine mini-guides her: