Skygge-coaching.

Du får lige en anekdote fra eget liv først. For begrebet skygge-coaching lyder næsten lidt spooky? Jeg skulle i forbindelse med min coaching-uddannelse hos Debbie Ford til San Diego og som du måske ved, så skal man udfylde en lang erklæring i flyveren inden man lander. Og jeg skulle skrive formålet med min rejse. Bum bum. Hvordan skulle jeg lige forklare på engelsk at jeg tog en coaching-uddannelse med primært fokus på skygger?

Da jeg stod i tolden og den store venlige mand kiggede på mig spørgerne: “Are you gonna chase ghosts?” havde jeg svært ved ikke at grine (det må man ligesom ikke ved toldskranken). Men spørgsmålet var egentlig relevant nok, for så længe du har skygger (egenskaber) som du ikke vil være ved, bevidst som ubevidst, så er det lidt ligesom at rende rundt med en flok spøgelser, som deltager i dit liv uden din billigelse.

Hvad er skygge-coaching?

Forestil dig at når du bliver født så er du et slot. Et kæmpe slot med utrolig mange døre. Alle dørerne symboliserer egenskaber, lyse som mørke. F.eks. kan en lys skygge være, at være guddommelig. Og en mørk skygge kan være, at være en morder.

Når du vokser op, så lærer du fra dine forældre, dine lærere i skolen, dine kammerater og fra kulturen i samfundet, hvad du må og ikke må. Du lærer af erfaring, hvad dine omgivelser kan lide og ikke kan lide. Og du starter en lang tilpasningsrejse. Problemet er, at du som barn beslutter dig for at du slet ikke må være egoistisk, grådig, fantastisk og excellent. Never ever, fordi så er du uden for flokken. Men som voksen, så giver det ikke mening at have 30-50 lukkede døre i dit slot, for så ender du med at repræsentere et forfaldent redskabsskur.

Designet coaching forløb.

Et integrative coaching forløb et er vel-designet, nøje tilrettelagt selvudviklingsforløb. Det er 12 sessioner med afsæt i fortid, nutid og fremtid. Det er igennem de guidede meditationer, at dine indsigter kommer frem og du får mulighed for at slutte fred med gamle historier, arbejde med ansvarlighed og deltagelse i livet og skabe et nyt fundament.

Det er ligeså meget et kursus, som det er coaching. Du vil vokse personligt igennem de 3-5 måneder forløbet tager.

Du skal være klar, have skabt tid og rum i dit liv til forandring. Turde kigge dyrt ind i dit liv og tage nye styrkende valg. Måske en af dine veninder eller venner også er klar og I kan tage et forløb sammen?

Du kan booke dit forløb her eller du er velkommen til at kontakte mig og få en indledende afklarende samtale: