Hvad skal du med en life coach?

Først og fremmest får du et fortroligt sted hvor du kan lufte dine visioner, tænke højt og tale frit uden afbrydelser. Du vil blive udfordret på dine automatiske tankekoblinger, dine underliggende overbevisninger, kun for at give dig valgmuligheden tilbage i dit eget liv, så du selv kan vælge dine sandheder.

Som life coach ser jeg dig i øjeblikket, i nuet. Jeg ser dit liv som et timeglas. Vi kan godt kigge på hvad som er sket i dit liv, men vi kan ikke ændre det. Derimod så er jeg mest interesseret i det sand som løber igennem netop nu og det det som kommer. Hvad ønsker du at bruge dit liv til? Hvad giver mening for dig? Hvilket bidrag kan du mærke indeni? Hvornår er du mest glad? Sammen med hvem? Hvad driver dig? Hvorfor står du ud af sengen om morgenen og hvad glæder du dig til?

Design your life – LIFE-CANVAS.

Jeg har udviklet mit helt eget coaching-værktøj med inspiration fra Business Model Canvas. Det giver dig en brugbare ramme du kan arbejde videre med efter forløbet.

Jeg er meta-kommunikativ og derfor så forklarer jeg dig, hvorfor jeg stiller dig mine spørgsmål. Jeg er inspireret af Debbie Ford, Deepak Chropra, Dan Millman, Joe Dispenza, Oprah Winfrey, Morten Albæk, Brené Brown, Pernille Melsted, Tony Robbins, Sofia Manning, Jesper Juul, Steven Covey, Carl Honoré, Bruce Lipton, Steen Hildebrandt og mange flere. Men det giver dig måske en god forståelse for, hvem jeg er og hvilket menneskesyn jeg har og giver videre.

Er du klar til Design Your Life – coaching?

Har du gjort dig nogle overvejelser om, hvilke emner du gerne vil i gang med? Er du virkelig klar til forandring? For det er ikke mig som skaber dit nye liv, det er dig selv. Det du gør mellem sessionerne, det er der miraklerne sker. Kontinuerlig commitment er det der skal til. Og så den rette wingman. (eller woman). Derfor skal du mærke efter:

  • Har du afsat tid til forandring i dit liv?
  • Afsat økonomi til at du kan vækste og udvikle dig?
  • Har du en makker, veninder/ven, kollega, wingman, som kan være din støtte?
  • Hvornår skal du i gang og hos hvem?
  • Hvilken coachingform vil du igang med?

Du kan købe et Design Your Life – coachingforløb her:

Du kan måske også lige læse mini-guiden Udforsk dine værdier her.

Tilmeld dig gerne min mailingliste. Så kan du få 300 kr i rabat på dit første coaching forløb.