Hvad er life coaching? Jeg tror du vil finde mange svar hvis du søger på internettet og hvis du spørger veninder, familie og kolleger, så er der nok lige så mange erfaringer. Her får du mit bud på hvad life coaching er og hvad jeg kan tilbyde dig. 

Først og fremmest er life coaching fortrolige samtaler med mig som coach. Det er dig som er centrum. Jeg lytter mere end jeg stiller dig spørgsmål. Jeg lytter på flere niveauer og lader mig guide af visuelle billeder som jeg modtager. Jeg er ikke clairvoyant, men jeg har en stærk intuition og fornemmelse for de budskaber som er omkring os. 

Jeg bruger almindelige strukturerede coaching værktøjer og så supplerer jeg med spirituel visdom. Jeg er også optaget af mindset, mind over matter, dvs. at vi er det vi tænker. Vi er skabende mennesker og det liv du har netop nu er summen af de mange beslutninger du har taget i dit liv ind til nu. Bevidst som ubevidst. 

Du står måske et sted netop nu, hvor du er klar til at tage flere bevidste beslutninger i dit liv. Hvor du mangler en coach til at stille dig alle de væsentlige spørgsmål med dybfølt nysgerrighed. 

Online lifecoaching er nem for alle, vi kan sidde hvor som helst og det er op til dig om det er med eller uden kamera.