Føles dit liv let som en fjer?

Er du let i dit hoved? Let i dit hjerte? Let i din krop? Let i din sjæl? Vi kan ikke være lette i vores liv konstant, fordi det er typisk udfordringerne og frustrationerne som skaber vores udvikling. Når du ikke trives, så er du klar til at se på mere og måske et lag dybere, end du nu har været.

Jeg har skrevet et par guides som måske kan hjælpe dig lidt på vej – på vej mod et lettere liv.

Lær at meditere.

Udforsk dine værdier.

Dine værdier ændrer sig igennem livet og derfor er dit indre kompas dynamisk. Nogle gange så forandrer livet sig hurtigere end du lige får justeret ind og andre gange er du selv foran og så er omgivelserne for langsomme til at opfange din kursændring. Jo mere indblik du selv har i dine egne værdier, jo hurtigere kan du handle på dem og være i overensstemmelse med dit indre kompas.

Slip af med stress.

Der er ikke en pille mod stress, men der er masser af andre løsninger. DU er nemlig løsningen og du har en stor opgave foran dig, hvis du først er blevet sygemeldt med stress og måske helt udbrændt? Og selvom det måske lyder en smule klichéagtigt, så bliver dit liv langt bedre, efter du har været nede med stress. Der er nemlig mere DU end I og ANDRE tilbage, når du får styr på egen energibutik.