JIM CARREY

I realized one night in L.A. that the purpose of my life had always been to free people from concern.

Hvad får dig til at stå op om morgenen?

Dit purpose – dit formål – er det bidrag du gerne vil give til verden mens du er her. Dit purpose handler ikke om at udleve dit potentiale eller at blive den næste X-Factor finalist. Dit purpose handler om at deltage i livet med din lyst, dine egenskaber og dine kompetencer. Men hvis du ikke er helt skarp på hvad dit purpose er, så kan det være rigtig svært at vælge til og fra i livet, på alle områder.

Tanke-eksperimentet:

Hvis jeg gav dig 10 millioner kroner eller hvis alle i Danmark fik samme løn uanset jobtitel, hvad ville du så arbejde med? Bidrage med? Og lav bare ordet “arbejde” om til noget andet, f.eks. underholde dig selv og andre med?

For at finde dit purpose – og der kan sagtens være flere formål i dit liv – så skal du på jagt efter ledetråde, men også i gang med at transformere dit mindset. Én ting er at finde dit purpose, noget helt andet er at udleve det. Hvis du viste hvordan, så var du nok allerede gået i gang?

Kursus: Find your purpose

Kurset er under udarbejdelse og hvis du tilmelder dig min mailingliste, så får du besked, når kurset er klar. Det er et online-kursus step-by-step. Glæd dig!

Indtil da, så kan du lige læse min mini-guide om at udforske dine værdier: