Design Your Life or Design Your Business? Design Thinking er byggestenene både metode- og mindsetmæssigt.

Hvad er design thinking?

Det handler først og fremmest om, at du tror på, at du kan gøre en forskel, ved at have en intentionel process, til at skabe nye relevante løsninger med et positivt impact. Design thinking giver dig tillid til dine egne kreative evner, hvor du forandrer svære problemstillinger til muligheder.

Er du den fødte designer?

Lad mig svare for dig: JA!

Men sjovt nok, så glemmer vi det lidt som voksne. Men kig dig omkring i dit eget liv og på dit arbejde – alt hvad du omgiver dig med er designet af os mennesker. Vi designer løs, produkter og services. Men vi designer også tanker og følelser. Vi designer vores liv, vi har valgt et postnummer, en bolig, en partner, farven på din cykel? Design Thinking er din mulighed for at designe og strukture dit liv på et gennemafprøvet koncept, men hvor jeg guider dig og stiller dig de nødvendige coachende spørgsmål med dyb indsigt i motivation, formål og værdi.

Kan du skabe dig?

Det kræver mod at gøre noget nydt, finde på noget som ikke er afprøvet endnu, fortælle om mulige løsninger uden helt at kunne være specifik eller garantere at resultaterne er bullet proof! Derfor skaber vi os for lidt. Men de modige og frygtløse – de designer, fordi designprocessen er levende og iterativ, fyldt med følelser, indlevelse og begejstring. Fordi muligheden er der for at designe noget nyt, som giver værdi for dig og andre. Fordi at verden ville være et kedeligt sted at være, hvis designprocesserne ikke fandtes.

Hvad skal du bruge design thinking til?

Jeg synes det er spændende at forandre og skabe ny energi. Men jeg må også indrømme at jeg selv kan være en smule impulsiv og ustrukturet, når jeg lader mig rive med. Design Thinking er derimod sikker processtyring for din forandring.

Jeg bruger mine coachinguddannelser og livserfaring til at sætte fokus på barrierer, begrænsende overbevisninger, spotter usynlige nej-hatter og udfordrer dig med alternative livsbetragtninger som vil sætte dig fri og give dig energi.

Måske din private bane trænger til en positiv raket?

Måske dit team på arbejdet trænger til at idéudvikle og sætte skub på forandringsprocesserne til gavn for jer og jeres kunder?

Camilla Sandemann – cam@sandemann.com