Hvad vil du gerne opnå? Hvad savner du afklaring på? Hvilke blinde vinkler har du i dit eget liv? Coaching bruges til at afklare, undersøge og guide dig til et andet sted end der hvor du er lige nu. Coaching er en disciplin, det er samtaler i øjenhøjde, hvor du selv finder svarene og motivationen til forandring. Som coach er det vigtigt at kunne lytte til netop dig, lytte til alt det du siger mellem linjerne og stille dig de udfordrende spørgsmål, som dine nærmeste relationer ikke stiller til dig. Enten fordi de ikke tør, eller fordi de ikke ser, at du har flyttet dig siden sidst.

Coaching har fundet indpas i Danmark de sidste 15 år. Da jeg startede op med coaching i 2008 var det ikke en ting klienterne talte højt om. Lidt ligesom hvis man fandt en kæreste via online dating, så var det knapt så anerkendt, som hvis man havde mødt hinanden i byen. I dag synes jeg at vi i Danmark har en god tone og erfaring mht. coaching. Det er blevet legitimt at opsøge en coach, tage nye karrierevalg, revurdere de valg man har truffet i sit liv og dermed få grundig afdækket om forandringen er en grille eller om der snart skal rykkes nogle teltpæle op.

Der er et hav af forskellige coaches og det giver god mening at finde sin egen niche, så den livserfaring man selv har, har mulighed for at gavne den næste klient. Mine egne emner er modet til at leve mit eget liv, leve mit liv fra hjertet. Det lyder så nemt, men når først bevidstheden indtræffer, så så jeg hvor meget i mit liv jeg prøvede at tilpasse mig familie, venner, arbejdspladser og kulturen i Danmark. Jeg har også prøvet en længere sygemelding med stress og lært hvor hård straffen er, når jeg ikke lyttede til min egen krop og behov. Jeg er også et spirituelt menneske (det er vi alle), men når den såkaldte videnskab har ret til at definere hvad der er sandt eller ej, så mister vi enorm indsigt i eget og andres liv.

Hvad er coaching?

Måske er det lettere at skrive hvad coaching IKKE er. Det er ikke mentoring, rådgivning eller sparring. Vi er ikke bedste venner og formålet er ikke at blive venner. Det er en professionel samtale hvor jeg som coach benytter mig af en lang række samtale-værktøjer til at få afklaret hvor er du nu og hvor vil du gerne hen? Hvilke forhindringer og overspringshandlinger er der på spil i dit liv? Hvilke konsekvenser har det for dig at blive hvor du er nu, hvis du ikke lytter til dig selv? Hvordan kan vi sammen sikre dig, at du får skabt et mønsterbrud og fastholder det? Du ved – når honeymoon er overstået og hverdagene banker på, hvordan lykkes du så?

Forskellige coachingformer.

  • Fysisk fremmøde
  • Online coaching, f.eks. Zoom, Meet eller Teams
  • Telefon-coaching

Det kan være givende at mødes fysisk og blive coachet face-to-face. Det bliver hurtigt skabt et fortroligt rum og hele kropssproget bliver en del af samtalen. Det kan dog være noget udfordrende, hvis du ikke lige bor i nærheden af Strib/Middelfart.

Online coaching med kamera kan være en anden løsning, hvor du kan sidde hvor du vil i Danmark eller i verden og modtage coaching. Både Zoom, Meet og Teams kan anvendes, hvor det også er muligt at dele skærm og bruge en online opslagstavle. Det kan godt være lidt anstrengende at sidde og kigge hinanden i øjenene, hvorfor de visuelle opslagstavler fungerer fint som pauser.

Telefon-coaching kan være en mere privat form, hvor du hverken skal forholde dig til mit ansigt, til mine reoler og du kan i princippet sidde i din sofa i nattøj. Jeg synes faktisk at telefon-coaching kan noget særligt for mig, når jeg selv er klient, da jeg kun bruges lyttesansen og dermed frigør plads til at være 100% tilstede og skriver selv ned samtidigt.

Det er individuelt hvordan vi foretrækker en coaching-session og hvis du er i et længere forløb, så kan du veksle imellem formerne.

Hvor mange sessioner?

Jeg sælger hverken klippekort eller giver rabat ved køb at flere sessioner. Vi afstemmer ved første session hvad der kunne være behov for set i forhold til målet. Nogle gange er en enkelt session det der skal til, hvis du lige har et emne du gerne vil have belyst fra flere vinkler. Andre gange så udvikler emnet sig til en større gennemgang af værdier og valg og derfor kommer der flere sessioner i spil. Det er altid 100% dit eget valg og du booker selv sessionerne.

Hvis du er frisk på forandring i dit liv, mere livsglæde og mod til at “shine” i dit eget liv, så har du forskellige muligheder:

Vil du gerne have rabat på din allerførste coachingsession, så meld dig på mailinglisten og husk, når du booker online, så skal det være med samme mailadresse, som du er tilmeldt dig mit nyhedsbrev.