Klar til indsigt og udvikling?

I dag er én af de vigtigste kompetencer mod. I hvert fald når forskere analyserer de kompetencer som efterspørges i jobannoncerne. Robusthed er også en efterspurgt kompetence. Business coaching er din mulighed for at styrke dine kompetencer i dit erhvervsliv i et fortroligt rum.

Business coaching hos Design Your Future:

Business coaching eller medarbejder-coaching er en investering i dig. Du vælger dine emner og sammen udforsker vi hvordan du i din hverdag får skabt det arbejdsliv, der giver dig energi og glæde. Vi er ét menneske, men du kan sagtens have nogle udfordringer på dit arbejde, som du ikke har privat og omvendt. Måske har du ikke noget problem med at stille dig op på en ølkasse til vejfesten og være aftenens underholdning, men på arbejdet bliver du pludselig usikker og har svært ved at finde ord, når du er i centrum og skal præsentere?

Og lad mig lige slå fast. Du behøver absolut ikke have specifikke udfordringer for at tage sessioner hos mig eller en anden coach. Bevidsthed er for mig selve målet, fordi det giver dig valg i livet. Hvis du derimod lader dine følelser og tanker ubevidst styrer dig igennem dit arbejdsliv, så er det ikke aktive valg du tager.

Begyndende stress i dit arbejdsliv er tegn på, at du har overset valg du faktisk havde mulighed for at træffe, men hvor din auto-adfærd, dine ubevidste tanker og følelser i stedet kontrollerede dig, og førte dig på afveje. Vi træffer hele tiden valg, masser af valg, de valg vi ikke træffer, er også valg. Det er dyrt for dig og det er dyrt for din virksomhed, hvis du går ned med stress. Hvis du har de mindste stress-symptomer, så er det nu du skal skal forhøre dig om muligheden for business coaching.

SENECA

For den der ikke ved, hvilken havn han styrer imod, er ingen vind gunstig

Dine muligheder for business coaching:

Fredericia – du er velkommen hos Design Your Future, Videnparken på Vesterballevej 5, 7000 Fredericia. Placeret lige ved afkørsel 59 på E20 og med kig til Lillebæltsbroen.

Arbejder du i Middelfart, Fredericia eller Kolding, så kommer jeg gerne forbi hos dig/jer. Er I flere medarbejdere, der skal coaches samme dag, så kører jeg også gerne længere.

Online business coaching er en anden mulighed, så kan du sidde hvor du har lyst. Efter corona-nedlukning har vi vænnet os til onlinemøderne. Jeg skaber et online-rum, hvor der er plads til pauser og hvor du også kan slukke kameraet, når du skal mærke efter og reflektere.

Kontakt mig.

  • Mobil: 6133 7771
  • Mail: cam@sandemann.com

Pris:

Pr. session a 60 minutter: Kr. 1.100,- ekskl. moms. Er I flere som skal coaches eller have et længere forløb med fokus på bevidst lederskab, så finder vi en ramme og pris som tilpasses forløbet.

De hurtige facts:

  • Integrative coach professional fra Ford Institute, San diego, 2009
  • Coach fra Coahinghuset Mindjuice i København, 2008
  • Cand.merc. fra CBS, 2003
  • Bachelor.oecon fra AU, 2000
  • Tidligere bl.a. jobs som brand manager, international account manager, ekstern lektor AU, adjunkt og lektor UCL.

Du kan finde mig på Linkedin her.