VIP forummet – lev dit liv fra hjertet

VIP forummet – lev dit liv fra hjertet

 Velkommen til!

VIP forum - lev dit liv fra hjertet

Og jeg har nærmest lyst til at skrige tillykke! Fordi du har taget et meget vigtigt skridt mod at ville dig selv, ville dit hjerte og turde tro på, at det du føler inderst inde også er sandt for dig og du netop nu ikke gider at bilde dig selv mere løgn på ærmet, for dig selv eller andre. Bum! Er du klar?

Meningen med dette sted er at du altid har en resource-side, hvor du kan vende tilbage til, søge inspiration, få gode råd og især lytte til udvalgte podcast, hvor du bliver guidet til at lytte mere indad, lytte til din intuition, til dit hjerte. For indrømmet, vores hverdag er travl og fyldt med overspringshandlinger og skjulte beskeder fra underbevidstheden og det kræver altså råstyrke at styre uden om alle fælderne. Ja, jeg falder også i, men jeg kender efterhånden mine frygtstrategier temmelig godt og kan spotte min indre dialog, når jeg vrøvler og ikke længere er i kontakt med mig selv. Så hjælper det nemlig at blive stille, lytte til guidede meditationer, læse citater og genlæse nogle af mine egne blogartikler.

VIP forum

For at du kan få adgang til alt materialet, så skal du være tilmeldt nyhedsbrevet, hvor du modtager koden og kan fortsætte til denne side:

 

VIP – det er mig!

 

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *