Venter i mørket (1997)

Jeg bliver nødt til at dele denne sang med dig. Fordi, at jeg tror vi alle står overfor de valg i livet, hvor vi bliver i tvivl. Tvivl om egne evner, tvivl om at stå på egne ben, tvivl om hvilken retning i livet vi skal vælge…

Denne sang “Venter i mørket” skrev jeg på en weekend i foråret 1997, da jeg opholdte mig på Den Rytmiske Højskole. Teksten er så indlysende, og jeg kan i dag, faktisk stadig finde svar på mine egne spørgsmål, fordi noget i mig, allerede i 1997, var modtagelig og åben, jeg var connected, så at sige…

Lyt her:

 

For den tid vi ser, er alt foranderligt

det tarʼ tid at bliʼ en drøm som søvnen har skabt

tør jeg gå med – tør jeg bliʼ her

lukker jeg drømmen ind

flyver jeg højt – styrter jeg ned

søger jeg sjælens sind

 

For jeg venter i mørket

mens natten svinger

ønsker drømmen – komme

sanser kun natten

når drømmen vises

bliver drømmen – til dag?

 

Drømmen er speciel, tænder mine sanser

Kan jeg bliʼ i drømmen, mørkets lykʼlige magt

tør jeg tro på – tør jeg laʼ vær

vil dagen lyse blidt

holder jeg fast – viser jeg mod

søger jeg hjertets sang

 

Tekst & musik: Camilla Sandemann (1997)

Ps. 13 år efter denne sang, lytter jeg til den og skriver en ny sang, fordi jeg har glemt mig selv og glemt at gøre det, jeg holder allermest af og hvor jeg er allermest nærværende i livet, nemlig når jeg synger! “Jeg vender hjem” kan du lytte til her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *