The true you?

Posted by on jan 16, 2014 in Coaching artikler | 0 comments

Jeg så lige starten på en video fra Calvin Conaway, der sagde, som alle siger, incl mig selv, at alle jo bare hungrer efter at mødes med dig, som dig… Altså, dit sande jeg.

Hvem er du, bag dit pæne ydre? 

For lad mig lige være ærlig, det er jo hamrende svært at være os selv. Vi er som barn blevet opdraget i over et årti til netop at være en anden end os selv. Vores særpræg er blevet neutraliseret af forældre og systemet. Piger skal være piger og drenge skal være drenge, med alle de bmentale begrænsninger det medfører. Kloge børn tager lange uddannelser og gør det fornuftige som Staten forventer af os og i øvrigt har betalt os for… Kloge børn er i øvrigt de bedste løgnere netop fordi at de mere sikkert kan forudsige en bestemt reaktion af deres handling… Er du klog? Ja, mange ting vi gør, gør vi jo netop fordi vi TROR at vi får det outcome som vi forventer. Vi spiller rollespil i de forskellige spil… Du har sikkert en masse forskellige roller du holder styr på, når du er veninde, kæreste, mor, datter, svigerdatter, svigerinde, kollega, netværker, fremmed… Så…. The true you?

Not easy, not even close! 

Jeg elsker når jeg kan mærke et andet menneske og samtidig hader jeg, når jeg kan mærke en person der kæmper for ikke at være sig selv. Det er så skønt at være i selskab med det forudsigelige, de ligefremme mennesker, der føler, siger, og handler præcis som de er, også selvom det ikke er smukt. Og det er pointen for os alle. Livet bliver smukt, når vi tør være os selv, også på en dårlig dag.

På tirsdag afholder jeg mit allerførste webinar og jeg kæmper med alle mine indre dæmoner for at blive færdig. Der er masser af ny teknik jeg lige skal have styr på, mit script er færdigt, men frygten for at gå helt i sort er her stadig. Ser jeg dum ud på webcam? Bliver det for mærkeligt? Bliver jeg til grin? Mit ego ryster og er skræmt fra vid og sans. Til gengæld, så har jeg en indre ro som jeg længe har savnet. Jeg er begyndt at tro på mine egne ord. Og jeg fik gåsehud af Kelly Clarksons “what doesn’t kill you make you stronger” – jeg har jo hørt den sang tusind gange før og citatet er vel verdens ældste gajol-citat? Men min gåsehud afslørede at lige præcis denne sætning, havde jeg brug for, for at kunne være MIG på tirsdag, når jeg går live og giver dig derude en times webinar med inspiration, indblik, meditationer og konkrete action steps, så du kan komme tættere på dig, the true you… Du er der et sted og dine omgivelser savner dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *