Lev dit liv fra hjertet – Camilla Sandemann

Posted by on dec 7, 2013 in Velkommen | 2 comments

Din online lifecoach – giver dig svar på alt om dit livs formål, din intuition, hvem du er og hvordan du holder fast i dine drømme og udlever dem. 

Sandemann.com er din genvej til at få hul igennem til dig selv. Her får du masser af spirituel psykologisk indsigt, men på den helt jordnære og konkrete måde.

Jeg tror på, at vi alle længes efter de helt store svar i livet og at vores liv bliver så meget nemmere for dig og for dine omgivelser, når du tør stå ved hvem du er og de passioner der bor dybt inde i dig.

Og det bedste kommer nu! Du mangler ikke noget, faktisk har vi alt og mere til, lige indeni os selv. Alle de svar vi skal bruge, al den viden vi synes at være født uden, den bor stadig inden i dig.

Når du lytter med hjertet, så kan du besvare selv de sværeste spørgsmål du har i livet, hvadenten det er kærlighed, passioner, karrieren, sundhed, livsstil, børn, og relationer.

Alle kan lære at lytte med hjertet, at leve og handle efter de indre svar. Forandringen er let, det kræver én enkelt ny beslutning om dig selv og din måde at være i verden på. Min påstand er, at alle kan blive stressfrie, sygdomsfrie, få den kærlighed de drømmer om, de jobs de drømmer om, når du lytter til hjertet og TØR lade dig guide derfra.

Er du klar?

Jeg vil rigtig gerne guide dig til at lytte til dit hjerte og handle efter de indsigtsfulde svar. Og du har masser af muligheder for at komme i dyb kontakt med dig selv og leve DIT liv:

 Lige nu:

Coming up:

  • Online kurset – Lev dit liv fra hjertet
  • Gratis E-bog – Spiritualitet er ikke hokus pokus

Nomineret hos Aros Business Academy til at være årets blog indenfor kategorien: Personlig udvikling.

 

2 Comments

  1. Hello. And Bye.

  2. Do you agree with my statement that this post is awesome? eaekfdadgfed

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *