Coaching i Odense

Coaching i Odense

Er du mest til coaching 1:1 i lænestole og med varm kaffe?

“A life coach is someone who’ll figure out your shit with you and whip up a plan of action in alignment with your desires”  

Jeg elsker ovenstående citat! Jeg har selv flyttet mig mest når jeg har mødt coaches, psykologer og bare kærlige relationer, der var ærlige og direkte, og som vidste at hvis jeg skulle holde op med at lyve for mig selv, så var det altså svensken på disken, so to speak…

Coaching kan hjælpe dig med at sætte lys på alle de handlinger i dit liv som ikke gavner dig, ubevidste opfattelser der spænder ben for dig, ubearbejdede oplevelser fra barndommen som begrænser dig i dag – selvom du er voksen og synes du har styr på livet…

Det er vigtigt at finde den rette coach og det bedste du kan gøre det er at spejle dig i mig. Har du ligesom mig været drevet af din omverden, af ydre succes, du har sikkert en videregående uddannelse og du er sikkert super strategisk, analyserende og udadtil rationel? Men indeni så ved du at det hele bare er et spil for galleriet, du er træt af facade, travlhed og ureflekterede mennesker? Du er klar til at være mere i kontakt med dig selv, lytte til din indre stemme, selv bestemme og lade dig guide til at leve et liv fra hjertet? Kan du følge mig? For så er du mere end velkommen til personlig coaching i Odense.

 

Jeg tilbyder coaching sessioner i Odense C – hjemme i min stue:

1 session, a 60 minutter – pris: 600,-

Tidsbestilling:

Du skal altid bestille tid og jeg har både dag- og weekendtider. Send en mail, eller ring til mig på tlf. 6133 7771, eller du kan sende en sms på samme nr.

Vedr. betaling:

Jeg modtager mobilepay og swipp, tlf. 6133 7771. Beløbet skal være overført inden sessionen starter.

 

Adresse:

Camilla Sandemann

Filosofgangen 23, 1. sal

5000 Odense C

Coaching i odense

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *