Coaching

Coaching

Savner du livskraft, mere mod og handling? Så er det coaching der skal til! Og det skal være coaching der rammer dig lige i hjertet.

 

 

 

 

 

 

Brochure om coaching og priser.

 

Når du vælger at starte et coachingforløb, skal du bruge ekstra energi. Din hjerne vil give dig modstand på forandring og måske kræver dit inderste, at du bruger endnu mere tid på hjemmearbejdet, mellem sessionerne, end du lige havde regnet med som udgangspunkt.

At være klar til coaching betyder, at du øger din villighed. I starten kan du vælge at bruge din viljestyrke, til at hjælpe forandringen på vej. Senere i forløbet vil du kende din sande villighed, og overgive dig til processen. Du ved aldrig hvad der dukker op, og nogle gange må du bare omfavne gaverne, ligemeget hvor grimme de kan se ud, ved første øjekast. Alt støj, forklædninger, masker, små løgne, begrænsende overbevisninger skal fjernes én for én, så du til sidst stråler fra dit inderste:

At have lys i øjnene…
At være i kontakt med din sande kerne…
At bidrage med din sande mission…

 

Hvilken coaching skal du vælge?

 

Blueprint Coaching:

 

Dybt transformerende selvudviklingsarbejde udviklet af Debbie Ford.
12 skræddersyede sessioner med ét specifikt emne i hver session. 4 sessioner om din datid, 4 sessioner om din nutid og 4 sessioner om din fremtid. Denne coachingform, er et minikursus i universel visdom og ikke mindst en grundig indførsel i skyggearbejdet. Det er kun ved brug af visualiseringerne i sessionerne, at du når dybt ned i din underbevidsthed, der hvor dine svar ligger gemt, nøglerne til alle de egenskaber du har låst af, men som er uundværlige for at leve et liv i flow, eller som Debbie Ford altid sagde:
Light as a feather!

 

Life Coaching:

 

Lifecoaching er afklarende samtaler, hvor du får støtte, bliver udfordret, skaber overblik og tager nye styrkende beslutninger om dig selv og dit liv. Lifecoaching kan bl.a. handle om stress, selvværd, mistet retning og fokus, og generel balance i livet.